Super League: Προς οριστική αναβολή το ΑΕΛ - ΑΕΚ, ερωτηματικό το Άρης - Παναιτωλικός

Προς η αναβολή το ΑΕΛ - ΑΕΚ (14/2, 17:15) στο Αλκαζάρ, σε καλύτερη κατάσταση το Βικελίδης για το Άρης - Παναιτωλικός (14/2, 15:00).

Super League: Προς οριστική αναβολή το ΑΕΛ - ΑΕΚ, ερωτηματικό το Άρης - Παναιτωλικός

Η κακοκαιρία «Μήδεια» συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα μας. Δύο ματς της Κυριακής (14/2) της SuperLeague αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αναβολής λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και της έντονης χιονόπτωσης.

Στη Λάρισα, όπου το χιόνι έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ και το ματς ΑΕΛ - ΑΕΚ (14/2, 17:15) είναι στον αέρα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή του αγώνα έγκειται πλέον στη Super League. Αμφότερες οι ομάδες, πάντως, δεν είναι αρνητικές στο ενδεχόμενο αναβολής.

Η εκτίμηση των ανθρώπων του γηπέδου της Λάρισας είναι ότι το ματς δεν θα μπορεί να διεξαχθεί ούτε σήμερα, Κυριακή 14/2, ούτε αύριο, Δευτέρα 15/2.

Από εκεί και πέρα, ΑΕΛ και ΑΕΚ θα μεταβούν κανονικά στο γήπεδο κι ο διαιτητής αποφασίζει, εκτός κι αν νωρίτερα έχει ήδη βγει απόφαση αναβολής από την διοργανώτρια αρχή. Τα καιρικά φαινόμενα από τη Λαμία και πάνω είναι ιδιαίτερα έντονα και υπάρχει φόβος να κλείσουν οι δρόμοι.

Αγώνας δρόμου για να καθαριστεί το «Βικελίδης»

Στα «λευκά» έχει ντυθεί και το «Κλ. Βικελίδης», με το ματς Άρη και Παναιτωλικό (14/2, 15:00) επίσης να παραμένει στον αέρα, με το ενδεχόμενο της αναβολής να παραμένει πολύ πιθανό σενάριο.

Οι υπεύθυνοι των γηπεδούχων βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδας για να διαπιστώσουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ήδη έχουν ξεκινήσει με πυρετώδεις ρυθμούς οι απαραίτητες εργασίας για την απομάκρυνση του χιονιού, ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν το ματς με τους Αγρινιώτες θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο την τελική απόφαση και σε αυτή την περίπτωση θα την πάρει ο διαιτητής Βάτσιο, σε συνεργασία με τη Λίγκα, λίγη ώρα πριν τη σέντρα.