Super League: Δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι στη Λεωφόρο

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (14/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) ξεχωρίζει για την 22η αγωνιστική της Super League.

Super League: Δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι στη Λεωφόρο

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της 22ης αγωνιστικής της Super League την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με τέσσερις ακόμα αναμετρήσεις.

Από το πρόγραμμα της ημέρας (14/2) ξεχωρίζει φυσικά η το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (19:30, LIVE στο fosonline.gr) στη Λεωφόρο, σε ένα ματς γοήτρου. Ο Λάζλο Μπόλονι συμπεριέλαβε τον Διούδη στην αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι γνωστοί Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Εμβιλά για τους «ερυθρόλευκους» (αν και είναι στην αποστολή), εκτός βρίσκεται ο Μπρούμα ενόψει Αϊντχόφεν, όπως και ο Ντρεγκέρ.

Η αυλαία των κυριακάτικων αγώνων ανοίγει στο «Κλ. Βικελίδης» (15:00), με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με την αναμέτρηση πάντως να βρίσκεται στον αέρα λόγω των καιρικών συνθηκών. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τον Ματέο Γκαρσία, ενώ εκτός έμειναν οι Ματίγια, Ιωάννου και Τζέγκο. Στην αποστολή των φιλοξενούμενων ο νεοαποκτηθείς Εντιγκά, την ώρα που εκτός έμειναν οι Ματσόλα, Καρασαλίδης, Λιάβας, Μανθάτης, Γιάκολις και Τζανακάκης.

Κίνδυνο αναβολής αντιμετωπίζει και το ΑΕΛ - ΑΕΚ (17:15) λόγω της χιονόπτωσης στο Αλκαζάρ. Χωρίς Πινάκα, Μιχαήλ, Ντουρμισάι η αποστολή των «βυσσινί». Για την Ένωση θα απουσιάζουν οι Σβάρνας, Μαχαίρας, Σάκχοφ και Γαλανόπουλος, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Μπακάκης.

Τέλος, την ίδια ώρα (17:15), ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Βόλο στο Γεντί Κουλέ. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιάννου από τον Γιώργο Σίμο. Στην αποστολή των Θεσσαλών μπήκαν οι Κιάκος και Σάντσος.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 13/2
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος 2-1

Κυριακή 14/2
15:00 Άρης - Παναιτωλικός
17:15 ΑΕΛ - ΑΕΚ
17:15 ΟΦΗ - Βόλος
19:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Δευτέρα 15/2
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ