Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτικός οδηγός με σέντρα στις... 15:00

Επτάωρη τηλεοπτική μετάδοση για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Η ώρα, το κανάλι και ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός από τις 15:00 έως το τρίτο ημίχρονο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτικός οδηγός με σέντρα στις... 15:00

Κακοκαιρία «Μήδεια» εν μέσω lockdown και ευκαιρία για ποδόσφαιρο και μάλιστα με ντέρμπι. Το κλασικό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα κριθεί κι αυτό στα Novasports! Όλοι οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς», θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, ένα 7ωρο θέαμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 19:30 για την 22η αγωνιστική.

Η…σέντρα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα δοθεί στις 15:00 στο Novasports3HD με την εκπομπή Game History και δύο ώρες γεμάτες στιγμιότυπα και δηλώσεις από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα τελευταία 25 χρόνια (το ίδιο αφιέρωμα θα προβληθεί και την Παρασκευή 12/2, στις 18:00 στο Novasports1HD).
Στις 17:00 ακολουθεί στο Novasports1HD η αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα και εκλεκτούς καλεσμένους, ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, ανάλυση και τα πρώτα πλάνα από το γήπεδο που θα μας οδηγήσει στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας.

Στις 19:30 στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr, έρχεται η ώρα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στις 19:30 με τη σέντρα του αγώνα έρχονται «Τα Πουλέν Live»! Αποστόλης Λάμπος, Μαρία Ζαφειράτου, Βασίλης Μπακάλης καθώς και η μοναδική κερκίδα φιλάθλων θα παρακολουθήσουν και θα σχολιάσουν μαζί τον μεγάλο αγώνα μέσα από το Web TV και το YouTube κανάλι του Novasports.gr. Τα «Πουλέν» δημιουργούν κοινή εξέδρα με οπαδούς και των δύο ομάδων, προσφέρουν επικοινωνία με το κοινό, βλέπουν τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές, λίγα λεπτά μετά την επίτευξή τους και παρακολουθούν live τις αντιδράσεις των δύο προπονητών καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μετά το τέλος του ντέρμπι στις 21:30 επιστρέφει στο Novasports1HD «Η Ώρα των πρωταθλητών», με το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης και όλο το ρεπορτάζ.