Γούτας: «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν’ τ Σιπ» (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, Δημήτρης Γούτας μίλησε για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική ομάδα.

Γούτας: «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν’ τ Σιπ» (vid)

Ο Δημήτρης Γούτας κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, μίλησε για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα, αφού στη Ριζούπολη ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Ατρόμητου στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά που ψάχναμε τα πατήματα μας. Στο υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε την κατοχή. Πληρώσαμε τις δύο φάσεις και φάγαμε γκολ» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο αμυντικός του Ατρόμητου, Δημήτρης Γούτας.

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Η ψυχολογία της ομάδας δεν είναι και η καλύτερη. Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα. Μας λείπει κάτι για να σκοράρουμε».

Για τα πλέι-οφ και τον στόχο πλέον της ομάδας: «Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει τον στόχο των πλει-οφ. Ο Ατρόμητος πρέπει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Για την Εθνική Ελλάδος και τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Τζον Φαν’τ Σιπ: «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο προπονητής της Εθνικής. Εγώ δουλεύω καθημερινά και θα όταν έρθει η στιγμή θα είμαι ευτυχισμένος».