Ολυμπιακός: Δεν παίζει ο Μπρούμα με Παναθηναϊκό, στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους ο Εμβιλά

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (14/2, 19.30). Εκτός από τον Εμβιλά που είναι τραυματίας (ασχέτως αν είναι στην αποστολή), εκτός αγώνα είναι και ο Μπρούμα για διαφορετικό όμως λόγο σε σχέση με τον αποκλεισμό του Γάλλου. 

Ολυμπιακός: Δεν παίζει ο Μπρούμα με Παναθηναϊκό, στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους ο Εμβιλά

Επιφύλαξε μία έκπληξη ο Πέδρο Μαρτίνς ως προς την κατάρτιση της αποστολής για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (14/2, 19.30).

Από το ματς δεν θα απουσιάσει μόνο ο Γιαν Εμβιλά (ασχέτως αν το όνομά του είναι στην αποστολή), για τον οποίο γνωστοποιήθηκε πριν από την τελευταία προπόνηση ότι δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω του τραυματισμού του και «τρέχει» για την Αϊντχόφεν.

Στο σπίτι του θα κάτσει και ο Μπρούμα, αλλά για διαφορετικό λόγο. Περισσότερο για να προφυλαχθεί ενόψει Αϊντχόφεν, καθώς έκανε μόλις δύο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Ήταν διαθέσιμος για Παναθηναϊκό, αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους και επειδή ο Μαρτίνς φοβάται και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Λεωφόρου.

Κατά τ' άλλα, άλλη απουσία πρωτοκλασάτου δεν υπάρχει για το ντέρμπι, καθώς ο αποκλεισμός του Ντρέγκερ δεν προκαλεί επί της ουσίας έκπληξη όταν ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι στο δεξί άκρο της άμυνας έχει πιο ψηλά στην ιεραρχία τους Λαλά και Ανδρούτσο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.