Με Εντινγκά η αποστολή του Παναιτωλικού

Ο Ντέλβιν Εντινγκά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Άρη στο οποίο είναι πολύ πιθανό να κάνει και το ντεμπούτο του.

Με Εντινγκά η αποστολή του Παναιτωλικού

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Άρη δοκιμάζεται ο Παναιτωλικός την Κυριακή το μεσημέρι. Για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου συμπεριλήφθηκε ο Ντέλβιν Εντινγκά.

Ο 32χρονος χαφ είναι στη διάθεση του προπονητή του και μάλιστα είναι πολύ πιθανό σε αυτή την αναμέτρηση να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Κανονικά στην αποστολή του Παναιτωλικού συμπεριλήφθηκε και ο Μεντόσα, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και επίσης είναι διαθέσιμος. Αντίθετα εκτός είναι οι τραυματίες Ματσόλα, Καρασαλίδης, Λιάβας, Μανιάτης, Γιάκολις, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Τζανακάκης λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Αναλυτικά στην αποστολή του Παναιτωλικού έχουν συμπεριληφθεί οι: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Εντινγκά.