Μπόλονι: «Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε την ανωτερότητα και κυριαρχία των Πειραιωτών.

Μπόλονι: «Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί»

Συνέντευξη στη Nova παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Ο Ρουμάνος προπονητής στη συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι οι Πειραιώτες κυριαρχούν στο ελληνικό πρωτάθλημα .

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Τα αποτελέσματα του αντιπάλου μας μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια πολιτική και αγωνιστική κατάσταση που του επιτρέπει να μπορεί να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη ζωή πάντα τα πράγματα έτσι είναι. Ο μικρότερος πάντα προσπαθεί να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Θέλω να διορθώσω, ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρός. Κατανοώ ότι συγκριτικά με τον αντίπαλο ενδεχομένως να είμαστε σε μια δεύτερη γραμμή, όμως στόχος μας είναι να δώσουμε τη ''μάχη'' μας για να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα. Για να προλάβω επόμενη ερώτηση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και σε όλους τους άλλους, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν και να δώσουμε το μάξιμουμ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και εμάς και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Για τα ντέρμπι: «Οι παίκτες μου ξέρουν πώς να παίζουν τέτοιους αγώνες, απέναντι στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Έχουν συναίσθηση της σημασίας αυτών των μονομαχιών και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το παν για να βγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι».

Για τον Σένκεφελντ και τον Διούδη: «Σχετικά με αυτό θα ήθελα να κάνω μία μικρή διόρθωση. Καταρχήν όταν μιλάμε για τραυματισμούς και τραυματίες για μυϊκούς τραυματισμούς και αυτή είναι η δική μου δουλειά. Και χτυπάω ξύλο, από τότε που ήρθα εγώ δεν έχουμε τέτοια. Έχουμε προβλήματα που θα τα ονόμαζα ατυχήματα».