Ατρόμητος: Με Λάζαρο και Μανούσο στη Ριζούπολη

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Ατρόμητου για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (13/2, 19.30) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ατρόμητος: Με Λάζαρο και Μανούσο στη Ριζούπολη

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν εκ νέου τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος όσο και ο Γιώργος Μανούσος.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Μάτιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Μαυρομμάτης, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννιώτης και Τομάσεβιτς που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο Κιβρακίδης που υπέστη μια σύσπαση δικεφάλου στη χθεσινή προπόνηση. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου.