Τα έφερε… τούμπα ο Κάιπερς στον Ολυμπιακό

Πώς κατάφερε ο Ούγκο Κάιπερς και κέρδισε την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Τα έφερε… τούμπα ο Κάιπερς στον Ολυμπιακό

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που προοριζόταν για δανεισμό τον Ιανουάριο ήταν ο Ούγκο Κάιπερς. Υπήρχαν προτάσεις για τον Βέλγο επιθετικό που θα μπορούσε να πάει να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Σταντάρ Λιέγης είχε ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα θεωρεί ότι πρόκειται για μετοχή με ανοδικές τάσεις. Και η Σπόρτινγκ Χιχόν είχε δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν "καιγόταν" να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αν και ήξερε ότι είχε μπροστά του τον Ελ Αραμπί και τον Χασάν εκείνος ήταν αποφασισμένος να μείνει στον Ολυμπιακό και να το παλέψει.

Μάλιστα η Χιχόν είχε φλερτάρει έντονα τον παίκτη, αλλά εκείνος είχε απορρίψει από την αρχή αυτή την προοπτική. Δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, διότι πίστευε στις δυνατότητες του. Ήξερε ότι 1-2 ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς θα ήταν αρκετές για να γυρίσει το κλίμα και να μείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Κάιπερς δικαιώθηκε για την επιμονή του να λέει "όχι" σε δανεισμούς και πλέον είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Ο Μαρτίνς του δίνει ευκαιρίες κι εκείνος τον δικαιώνει. Ο 24χρονος επιθετικός πατάει γερά στα πόδια του, ξέρει ότι κάλυψε πολύ χαμένο έδαφος και μπορεί πλέον να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι είναι επιθετικός που συνεχώς θα βελτιώνεται και συνεχώς θα ανεβάζει στροφές. Σημειώστε ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022, οπότε δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να έχουμε εξελίξεις το προσεχές διάστημα με τον Βέλγο που δουλεύει σκληρά και έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο.