Χαρούμενος ο Φέστα στην ΑΕΛ

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα μίλησε στην Ιταλία για την επιστροφή του στη χώρα μας και την ομάδα της Λάρισας. Τι είπε για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Χαρούμενος ο Φέστα στην ΑΕΛ

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα είπε αρχικά:

«Πριν από δύο χρόνια παραιτήθηκα με ένα τριετές συμβόλαιο, όταν και φτάσαμε στη σωτηρία, γιατί είχα κάποιες διαφορές με τον σύλλογο. Πέρασαν δύο χρόνια και τώρα η ομάδα βρίσκεται σε δυσκολία. Με κάλεσαν πίσω και δέχτηκα με χαρά αυτή τη δύσκολη πρόκληση. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε στην Super League και αυτή τη φορά.

Τις τελευταίες εβδομάδες έφτασαν οκτώ έως εννέα νέοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προτάθηκαν και από εμένα. Αναδημιουργήσαμε και φέραμε τον σωστό ενθουσιασμό».

Για ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Θα είναι δύσκολο. Η ΑΕΚ έχει ανώτερους παίκτες από εμάς, όμως ελπίζουμε να αντισταθμίσουμε τον ενθουσιασμό και την οργάνωση, χωρίς να τους δώσουμε χώρο. Σίγουρα θα δώσουμε μία μάχη».

Για τους συνεργάτες του στην ΑΕΛ κι αν έχει τους δικούς του, ο Φέστα είπε: «Το κόστος για ένα ιταλικό προσωπικό είναι υψηλό αυτήν τη στιγμή για τους ελληνικούς συλλόγους. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά νιώθω καλά και είμαι επίσης χαρούμενος».