Μπαρκαουάν: «Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα, μπορεί να διορθώσει τα πράγματα ο Γκαρσία»

Ο Ρουμάνος τεχνικός Κοσμίν Μπαρκαουάν, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ασπρόμαυροι» και επεσήμανε πως ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να τα διορθώσει τα πράγματα!

Μπαρκαουάν: «Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα, μπορεί να διορθώσει τα πράγματα ο Γκαρσία»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στα αμυντικά προβλήματα του ΠΑΟΚ που του έχουν κοστίσει στους τελευταίους αγώνες. Τόνισε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να λύσει τα θέματα αλλά χρειάζεται χρόνος.

Μεταξύ άλλων, ο Κοσμίν Μπαρκαουάν δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα. Όταν σε κάθε αγώνα τρως γκολ είναι θέμα και ατομικών και ομαδικά. Όλα αυτά διορθώνονται μέσα από την προπόνηση. Όταν ένα μπακ δεν κρατά τη θέση του όπως στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα είναι θέμα δουλειάς. Να του δώσουμε χρόνο στον Γκαρσία. Όταν ήρθε ο Λουτσέσκου τους πρώτους δυο μήνες όλοι λέγαν δεν κάνει. Όποιος και να είναι θέλει χρόνο για να φανεί η δουλειά του. Στη φάση του πέναλτι με τον Απόλλωνα, φαινόταν ότι ο Καντουρί πήγε με υπέρμετρο πάθος.

Δεν μπορεί παίκτης με τέτοια εμπειρία να κάνει τέτοιο μαρκάρισμα. Αν όλα αυτά τα λάθη μειωθούν θα είναι καλύτερα. Τα γκολ που έφαγε ο ΠΑΟΚ από τον Απόλλωνα δεν ήταν θέμα μη ύπαρξης εξαριού. Είναι θέμα που ο προπονητής πρέπει να δουλέψει στην προπόνηση. Η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Οι ομάδες που έρχονται στην Τούμπα παίζουν κατά 80% στην άμυνα, πρέπει πρώτα ο ΠΑΟΚ να τους ανοίξει. Πιστεύω στον Γκαρσία, μπορεί να διορθώσει τα πράγματα».