Έρχεται ο Κουντέ κι ακόμα ένας χαφ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή και με τη μεταγραφή του Καμερουνέζου δεν ολοκληρώνεται η ενίσχυση της ομάδας.

Έρχεται ο Κουντέ κι ακόμα ένας χαφ

Ο Πιερ Κουντέ παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Καμερουνέζος όπως τόνισε είναι πολύ κοντά στους Πειραιώτες και επί της ουσίας ο ίδιος φέρεται να τα έχει βρει με τους «ερυθρόλευκους». Η μετακίνηση του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Πιερ Κουντέ δεν τελειώνει την ενίσχυση του στα κεντρικά χαφ. Ο Πέδρο Μαρτίνς αν και αυτή τη στιγμή έχει πληρότητα στη συγκεκριμένη θέση έχει ζητήσει να αποκτηθεί ακόμα ένα «εξάρι».

Οι διοικούντες την ομάδα του Πειραιά έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές προκειμένου να φέρουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει ενισχύσει την ομάδα στα κεντρικά χαφ. Από τις πρώτες του στιγμές στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος προπονητής είχε διαπιστώσει ότι υπήρχε πολύ σοβαρό πρόβλημα στους μέσους.

Το βασικό θέμα που ταλάνιζε τον περσινό Ολυμπιακό ήταν οι χαφ του ήταν πολύ αργοί. Επίσης οι κεντρικοί του μέσοι δεν βοηθούσαν στο δημιουργικό κομμάτι. Ακόμα και ο Κουντέ που έρχεται αν και του αρέσει να παίζει ως «εξάρι» είναι εξαιρετικός από τη μέση και μπροστά, ενώ έχει και το γκολ.

Ο αριθμός στη συγκεκριμένη θέση μεγαλώνει, αφού πέρα από τον Κουντέ θα έρθει κι άλλος. Επομένως τα «κοψίματα» που θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς θα αφορούν και σε κεντρικούς μέσους. Από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ θα κοπούν παίκτες είτε πριν, είτε μετά το Ζέεφελντ.