ΠΑΣ Γιάννινα: Ζητά να παίξει στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Ηπείρου θέλει να δώσει το ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ατρομήτου λόγω των συνθηκών παγετού που θα επικρατούν τη Δευτέρα στα Ιωάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζητά να παίξει στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ

Στο Περιστέρι φαίνεται πως θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι πολύ κακή από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και τα παιχνίδια στους «Ζωσιμάδες» και αυτό είχε ως συνέπεια να αναβληθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι καιρικές συνθήκες όμως αναμένεται να είναι ακόμα χειρότερες τη Δευτέρα, καθώς υπάρχει πρόβλεψη για παγερό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Έτσι με αίτημά τους στην Super League οι Ηπειρώτες ζητούν να διεξαχθεί το ματς κανονικά την Δευτέρα, αλλά στο γήπεδο του Περιστερίου, το οποίο είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση.

Μάλιστα η πρόθεση είναι να ξεκινήσει στις 17.15 και όχι στις 19.30 που έχει προγραμματιστεί.

Φυσικά την απόφαση θα λάβει η λίγκα, μια και είναι προφανές πως το αίτημα βασίζεται σε εκτιμήσεις και υπολογισμούς για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.