Ραφίνια: Ανάμεσα σε Φλαμένγκο, Κοριτίμπα και Μινέιρο, αποφασίζει άμεσα!

Ο Ραφίνια φέρεται αποφασισμένος να ανακοινώσει άμεσα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Απίθανο για Μπόκα, αλλά ανάμεσα σε Φλαμένγκο, Κοριτίμπα και Ατλέτικο Μινέιρο.

Ραφίνια: Ανάμεσα σε Φλαμένγκο, Κοριτίμπα και Μινέιρο, αποφασίζει άμεσα!

Ο Ραφίνια μπορεί να διατυμπανίζει ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αλλά οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν ότι σύντομα θα υπάρξουν νέα.

Ο 35χρονος πρώην μπακ του Ολυμπιακού πιέζει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φλαμένγκο, όμως, προς το παρόν η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο δεν δείχνει και τόσο «ζεστή» στο να βάλει στη μηχανή της έναν δεξιό μπακ, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη θέση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Μπόκα Τζούνιορς που φέρεται να εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες, ο Ραφίνια δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται με την συγκεκρικένη προοπτική.

Περισσότερο στην πατρίδα του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του και όχι στην Αργεντινή.

Οι δύο καλές προσφορές που έχει είναι από την Ατλέτικο Μινέιρο και την Κοριτίμπα. Κυρίως όμως από την Ατλέτικο, η οποία είχε φωνάξει και τον ατζέντη του μεσοβδόμαδα στο Μπέλο Οριζόντε για να συζητήσει από κοντά το οικονομικό σκέλος, ώστε να πειστεί ο Ραφίνια να φορέσει τη φανέλα της.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ραφίνια άμεσα θα απαντήσει στις ομάδες που έχει προσφορές και θα αποφασίσει ίσως και εντός της ερχόμενης εβδομάδας για την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Όλα δείχνουν ότι θα είναι στην πατρίδα του, καθώς εκτός από την Μπόκα, δεν υπάρχει άλλη ομάδα εκτός Βραζιλίας.