Ολυμπιακός: Δανεικός ο Κωστή στον Λεβαδειακό

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιωάννης Κωστή. Ο Κύπριος μέσος ανήκει στον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Λιβαδειάς.

Ολυμπιακός: Δανεικός ο Κωστή στον Λεβαδειακό

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι από σήμερα (10/2) ο Ιωάννης Κωστή. Ο Κύπριος μέσος παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στον Λεβαδειακό με τη μορφή του δανεισμού.

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Κωστή, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Ο Κύπριος μέσος θα φορά την πράσινη φανέλα με το νούμερο 28» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας της Λιβαδειάς.

Θυμίζουμε πως ο δανεισμός του Ιωάννη Κωστή στην ΑΕΛ δεν ήταν καθόλου πετυχημένος για τον ποδοσφαιριστή. Με τη φανέλα των "βυσσινί" έκανε μόλις τρεις συμμετοχές στον πρώτο γύρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Έπαιξε για ένα λεπτό στο 1-1 με τον Βόλο, για 12 λεπτά στο εκτός έδρας 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και για 53 λεπτά στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Άρη.

Η περιπέτεια του ποδοσφαιριστή στη Λάρισα έλαβε τέλος με τον Κύπριο να επιστρέφει στον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα. Ο 20χρονος χαφ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά έως το 2022 και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον είχε στα πλάνα του για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Οι "ερυθρόλευκοι" που έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου ήθελαν ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και για αυτό παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της Λιβαδειάς.