Μπακογιάννης: «Έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε για το γήπεδο του Βοτανικού, μετά τις σημερινές (10/2) ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Μπακογιάννης: «Έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα»

Με αφορμή την επισημοποίηση της συμφωνίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ, για το γήπεδο στον Βοτανικό, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης.

Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη.

Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ΠΑΕ για Βοτανικό

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας».

Θυμίζουμε πως σήμερα (10/2) τη συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το οικονομικό σκέλος της παραχώρησης χρήσης του γηπέδου στον Βοτανικό, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, με δήλωση του προέδρου των «πράσινων» Τάκη Μαλακατέ.

Για ένα έργο ζωής, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου έκανε λόγο με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση του Ερασιτέχνη. Έτσι οι δυο πλευρές επισημοποίησαν τη συμφωνία τους και προχωράνε στα επόμενα βήματα.