Λουίς Φερνάντεθ: Η βράβευση του επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης (vid, pics)

Ο επιθετικός Λουίς Φερνάντεθ βραβεύτηκε ως ο «BADOUNAS MVP Of The Match» και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Λουίς Φερνάντεθ: Η βράβευση του επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης (vid, pics)

O Λουίς Φερνάντεθ αναδείχθηκε ύστερα από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Δείτε το video με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Luis Fernandez, καθώς και φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ με την πλακέτα από την επιχείρηση Badounas Jewelry.

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που με ψήφισαν. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και γιατί σκόραρα αλλά και γιατί βοήθησα την ομάδα να φτάσει σε ακόμη μια νίκη. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, να βάζω το δικό μου λιθαράκι για να παίρνει η ομάδα τους τρεις πόντους στα παιχνίδια.

Το σερί των έξι νικών είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής δουλειάς. Αυτή τη φορά ήμουν εγώ, την προηγούμενη κάποιος άλλος. Είναι η γενική εικόνα που βγαίνει προς τα έξω.

Περιμένουμε τον αγώνα με τη Λαμία. Πάμε με την ίδια λογική. Να κερδίσουμε κι αυτόν τον αγώνα και να συνεχιστεί το σερί νικών. Αυτό θέλουμε. Να μπούμε, να κερδίσουμε και να πάρουμε τρεις ακόμη πόντους» είπε ο Λουίς Φερνάντεθ.