Παναθηναϊκός: Ξεκουράζει παίκτες ενόψει Ολυμπιακού

Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό χωρίς τέσσερις βασικούς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, ώστε να τους έχει «φρέσκους» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Ξεκουράζει παίκτες ενόψει Ολυμπιακού

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη (11/2) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Ο Λάζλο Μπόλονι ωστόσο σκοπεύει να δώσει... ανάσες σε συγκεκριμένους παίκτες, μια και υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (14/2) στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ενόψει και του ντέρμπι με τον «αιώνιο αντίπαλο», αναμένεται να ξεκουράσει τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές του, πέρα φυσικά του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι δεν θα συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα τους Γιόαν Μολό, Λούκας Βιγιαφάνιες, Ζοσέ Μαουρίο και Αργύρη Καμπετσή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέση βασικού αναμένεται να πάρουν ο Φακούντο Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Γιουνούς Σανκαρέ - Σικ Νιάς στο κέντρο και οι Ενγκμπακοτό - Ιωαννίδης στην επίθεση.