ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο αθώος δεν αθωώνεται, αλλά δικαιώνεται»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την πολύκροτη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο αθώος δεν αθωώνεται, αλλά δικαιώνεται»

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ υποστήριξε πως δεν υπάρχει θέμα πολυϊδικοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Ο «Δικέφαλος» κρίθηκε πειθαρχικά μη ελεγκτέος και απαλλάχθηκε μετά από 2,5 μήνες στους οποίους η Επιτροπή εξέτασε την υπόθεση.

Οι Θεσσαλονικείς πάντως σχολίασαν μέσω ανακοίνωσης την απόφαση της Εφέσεων υποστηρίζοντας ότι «σπιλώθηκαν και λοιδορήθηκαν».

Απαλλακτική για τον ΠΑΟΚ η απόφαση περί πολυϊδιοκτησίας

Μάλιστα καταλήγοντας υποστηρίζουν πως δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη και θα γίνει όταν «ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας».

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση:

«Ο αθώος δεν αθωώνεται. Ο αθώος δικαιώνεται. Η σημερινή μέρα αποτελεί δικαίωση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και όλων όσων λοιδορήθηκαν και σπιλώθηκαν αυτούς τους 14 μήνες καταγγέλλοντας την πρωτοφανή, στα χρονικά, σκευωρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ούσα βέβαια ότι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πραγματικά στοιχεία και να εξευτελιστούν σε όλη την Ελλάδα, όσες πιέσεις ενδεχομένως και αν τους ασκηθούν.

Σήμερα όμως δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη. Αυτή θα αποδοθεί όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας».