ΟΦΗ: Νοκ άουτ Σελίμοβιτς, Σολίς και Σαρντινέρο

Νέα προβλήματα για τον ΟΦΗ. Ο Σελίμοβιτς θα μείνει εκτός προπονήσεων για 6-8 εβδομάδες, ενώ οι Σαρντινέρο και Σολίς για 10 – 14 μέρες!

ΟΦΗ: Νοκ άουτ Σελίμοβιτς, Σολίς και Σαρντινέρο

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον ΟΦΗ και τον προπονητή, Γιώργο Σίμο. Τρεις ακόμη παίκτες τέθηκαν νοκ άουτ!

Ο Σελίμοβιτς θα μείνει εκτός προπονήσεων για 6-8 εβδομάδες, ενώ οι Σαρντινέρο και Σολίς για 10 – 14 μέρες!

Συγκεκριμένα για τον Σολίς, ο ίδιος είπε ότι αρχικά ένιωσε ενοχλήσεις στο τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, αλλά δεν τον ενόχλησε πολύ για να αναφέρει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Από το βράδυ όμως του Σαββάτου και ειδικά το πρωί της Κυριακής οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι. Γι' αυτό και μίλησε με τον γιατρό και τον προπονητή, προκειμένου να μην παίξει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Όπως κι έγινε...

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (9/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας, στην οποία συμμετείχαν μόνο όσοι δεν έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα ματς του Ιανουαρίου (Λυμπεράκης, Μαρινάκης, De Guzman, Mellado, Μίγγος, Neira, Sakor, Σουρνάκης, Vaz, Castaignos, Γκαργκαλατζίδης, Γιάννου, Γρίβας, Solis, Souza), ακολουθώντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν ότι ο Vahid Selimovic υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου β’ βαθμού, ο Nazareno Solis θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο, ενώ ο Adrian Sardinero υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού.

Κανονικά προπονήθηκε ο Felipe Souza. Ο Απόστολος Γιάννου συμμετείχε για μια ακόμα μέρα σε μέρος του προγράμματος. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Πραξιτέλης Βούρος και Adil Nabi έκαναν θεραπεία.

Οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (14/2) με τον Βόλο, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (10/2), στις 15:00».