Ολυμπιακός: Ο Ζοσέ Σα στους καλύτερους του κόσμου!

Ο Ζοσέ Σα πραγματοποιεί ακόμα μια σπουδαία σεζόν με τον Ολυμπιακό, έχοντας δεχτεί μόλις 6 γκολ σε 18 παιχνίδια της Super League, επίδοση που τον κατατάσσει στην 15η θέση παγκοσμίως στη σχετική λίστα.

Ολυμπιακός: Ο Ζοσέ Σα στους καλύτερους του κόσμου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για την κυριαρχία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα σημαντικό ρόλο έχει διαδραματίσει η παρουσία του Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια των νταμπλούχων.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήρθε στο λιμάνι τον Αύγουστο του 2018 από την Πόρτο με τη μορφή δανεισμού και εντέλει αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι από την ομάδα του Πειραιά έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, αποτελώντας τον «φύλακα άγγελο» της «ερυθρόλευκης» εστίας.

Την σεζόν 2020-21 ο 28χρονος πορτιέρε πραγματοποιεί μία ακόμα εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του Πειραιά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προέλαση του Ολυμπιακού στην Super League και την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σα στο φετινό πρωτάθλημα έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ σε 18 ματς, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν 12 φορές. Το γεγονός αυτό τον τοποθετεί στην 15η θέση παγκοσμίως με τους τερματοφύλακες που έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας