Παπαϊωάννου: «Έχει δίκιο ο Μπέος, ο Κούγιας έχει άσυλο στην ΕΠΟ!»

Μετά τον Αχιλλέα Μπέο, στο θέμα του Αλέξη Κούγια με την ΕΠΟ αναφέρθηκε και ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Παπαϊωάννου: «Έχει δίκιο ο Μπέος, ο Κούγιας έχει άσυλο στην ΕΠΟ!»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Αθλητικό Metropolis 95,5:

«Ειλικρινά σας λέω δεν ξέρω τι έχει γίνει. Περιμέναμε πώς και πώς αυτό το ματς. Νομίζω ότι έχει δίκιο ο Μπέος με αυτά που είπε για τον Αλέξη. Ο Κούγιας έχει κάποιο άσυλο στην ΕΠΟ.

Χαμένα τα έχει. Φοβόταν αυτό το ματς. Θα το έχανε 3-0 και πάλι έτσι θα το χάσει 3-0. Η Λαμία έχει άλλο πρόσωπο με την έλευση του νέου έτους και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Λέει ο φίλος μου ο Αλέξης δεν χρειάζεται να πληρωθεί η επιταγή, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω.

Εγώ πιστεύω ότι η Λάρισα επιδίωξε να μην γίνει το ματς και είναι ένας δικηγόρος που ξέρει όλους τους νόμους και επιδιώκει να πάει το ματς στο τέλος της σεζόν.

Όλοι το έκαναν γαργάρα για την αποβολή του Κούγια στο ματς με τον Βόλο. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο αφού δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνος.

Δεν ξέρει πότε λήγουν οι επιταγές; Ο Παναιτωλικός έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για το ποια ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία».