Σκέψεις Μαρτίνς για συνεχόμενα «ρεπό» στον Σεμέδο λόγω... Σωκράτη - Μπα!

Πολύ πιθανό ο Σεμέδο να μην ξεκινήσει στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη (10/2) και με τον Παναθηναϊκό (14/2), έτσι ώστε να «κουμπώσει» τους Παπασταθόπουλο και Μπα.

Σκέψεις Μαρτίνς για συνεχόμενα «ρεπό» στον Σεμέδο λόγω... Σωκράτη - Μπα!

Ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του ο Μαρτίνς για το τι σκοπεύει να πράξει στο ματς Κυπέλλου με τον Άρη την Τετάρτη (10/2, 21.30). Όμως, το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν πλησιάζει και έως τότε απομένουν μόνο δύο αγώνες για να «παντρέψει» τους Παπασταθόπουλο και Μπα.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες ο Ρούμπεν Σεμέδο να παρακολουθήσει τα παιχνίδια με Άρη (10/2) και Παναθηναϊκό (14/2) από τον πάγκο.

Δεν γίνεται ο Μαρτίνς να βάλει ξαφνικά την παραπάνω Πέμπτη (18/2) τους Σωκράτη και Μπα στην ενδεκάδα απέναντι στις... σφαίρες που έχει η Αϊντχόφεν από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Η πληροφόρηση που υπήρχε το βράδυ της Δευτέρας (8/2), δίχως ο Μαρτίνς να δοκιμάσει κάτι στον Ρέντη, ήταν ότι το σκέφτεται πολύ σοβαρά τον Παπασταθόπουλο να τον ρίξει από το ξεκίνημα στη μάχη στο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Σωκράτης έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στον ΟΦΗ, πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά και τώρα θα κοιτάξει με Άρη και Παναθηναϊκό να του δώσει δύο 90λεπτα, έτσι ώστε να πάει όσο το δυνατόν με καλό αγωνιστικό ρυθμό (τηρουμένων των συνθηκών βεβαίως) απέναντι στους Ολλανδούς.

Ο Σεμέδο λοιπόν αναμένεται να πάρει τα... ρεπό του το προσεχές επταήμερο. Δυστυχώς για τον ίδιο, πληρώνει το γεγονός ότι στο ματς με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη σε μία ανύποπτη φάση πήγε άτσαλα σε μία φάση και δέχτηκε την κόκκινη, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα με την PSV.