Ζέτεμπεργκ: «Μίλησα με τον Καρεμπέ για να αναλάβω πόστο στον Ολυμπιακό»

Ο Παρ Ζέτεμπεργκ αποκάλυψε τις προθέσεις του να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι μιλάει με τον Κριστιάν Καρεμπέ για ταλέντα της Σουηδίας.

Ζέτεμπεργκ: «Μίλησα με τον Καρεμπέ για να αναλάβω πόστο στον Ολυμπιακό»

Την πρόθεσή του να δουλέψει στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Παρ Ζέτεμπεργκ, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως μιλάει ήδη με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Σουηδός που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό το 2000-2003 έχοντας συνολικά 108 συμμετοχές με 12 γκολ και 7 ασίστ, «δέθηκε» με την ομάδα και φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του ώστε να αναλάβει κάποιο πόστο.

Ο ίδιος το αποκάλυψε σε podcast που φιλοξενήθηκε λέγοντας: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες. Μάλιστα, έχω ήδη μιλήσει μαζί του για να αναλάβω πόστο στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια ο Ζέτεμπεργκ, ανέφερε: «Με τον Καρεμπέ έχουμε μιλήσει και για αρκετά ταλέντα από τη Σουηδία, αλλά δεν μπορώ να σας πω ονόματα. Θα ήθελα να δουλέψω στον Ολυμπιακό.

Η Άντερλεχτ βρίσκεται στην καρδιά μου, αλλά και στον Ολυμπιακό έπαιξα για τρία χρόνια και έζησα πολύ ωραίες στιγμές. Η γυναίκα μου και εγώ αγαπήσαμε την Ελλάδα».

Ο Ζέτεμπεργκ να θυμίσουμε πως κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.