Άρης: «Συγχαρητήρια σε όλους αποδείξαμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο φέτος»

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Άρη μετά το διπλό στην έδρα της ΑΕΚ. Πλέον οι «κίτρινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Άρης: «Συγχαρητήρια σε όλους αποδείξαμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο φέτος»

Μεγάλο διπλό απέναντι στην ΑΕΚ πανηγύρισε ο Άρης την Κυριακή (7/2) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα δίνοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή.

Άρης: Η πρώτη φορά!

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται για τον αγώνα της Τετάρτης (10/2, 21:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Τα highlights του ΑΕΚ - Άρης 0-2 (vid)

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Άρης:

«Η ολοκληρωτική εμφάνιση και επιβλητική νίκη μέσα στο Ο.Α.Κ.Α. επί της Α.Ε.Κ. με 0-2, μας ανέβασε ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας, όπου δικαιωματικά βρισκόμαστε.

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας, στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές μας, που απέδειξαν ΚΑΙ χθες ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στον φετινό ΑΡΗ.

Δεν υπάρχει, όμως, άλλος χρόνος για να μείνουμε στο χθεσινό «διπλό». Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μάς αναγκάζουν να γυρίσουμε σελίδα και να ετοιμαστούμε για την επόμενη υποχρέωση που έχουμε την Τετάρτη (10/02, 21:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής (7η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική).

Η προετοιμασία για τον μεθαυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί αύριο, Τρίτη, το μεσημέρι με προπόνηση που θα γίνει στο «Δασυγένειο» (μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή)».

Παράλληλα η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Πανιωνίου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» αναφέρουν: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Πανιώνιο Γ.Σ. Σμύρνης, τον Γιάννη Μανιάτη και τον Κυριάκο Σκούρα, καθώς και τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο για την παραχώρηση του γηπέδου της Ν. Σμύρνης στην ομάδα μας, αλλά και για την παροχή κάθε διευκόλυνσης στην αποστολή, κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Αθήνα».