Υπέγραψε στη Ρασίνγκ Κλουμπ ο Λοβέρα (pic)

Ο Μαχιμιλιάνο Λοβέρα οριστικοποίησε την μετακίνησή του στην Ρασίνγκ Κλουμπ με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «34».

Υπέγραψε στη Ρασίνγκ Κλουμπ ο Λοβέρα (pic)

Στην επίσημη παρουσίαση του Μαχιμιλιάνο Λοβέρα προχώρησε η διοίκηση της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Ο σύλλογος της Αργεντινής απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, με τον παίκτη να επιλέγει την φανέλα με το νούμερο «34» και να ανοίγει έτσι ένα νέο «κεφάλαιο» στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Λοβέρα δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του στους «ερυθρόλευκους» Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα η Ρασίνγκ Κλουμπ να κινηθεί για την απόκτησή του ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της. Ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Αργεντινή και πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια έβαλε και την υπογραφή του στο συμβόλαιό του.

Μαρτίνς: «Δεν προσαρμόστηκε ο Λοβέρα, θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Κάιπερς

Σημειώνεται ότι στην συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει και οψιόν αγοράς. Πιο συγκεκριμένα, αν ο 21χρονος φορ πείσει με τις εμφανίσεις του στη νέα του ομάδα, τότε η τελευταία θα μπορεί να αποκτήσει το 70% των δικαιωμάτων του έναντι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.