Ροζ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά γιατί όχι;»

Ο Άρης μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, στρέφει την προσοχή του στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ροζ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά γιατί όχι;»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος την Κυριακή το βράδυ, Λίντσεϊ Ροζ μίλησε για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ αλλά και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του αμυντικού του Άρη στην κάμερα της NOVA.

Για το παιχνίδι: «Δύο μεγάλες ομάδες και ένα ντέρμπι για τη 2η θέση. Χάσαμε στο πρώτο ματς. Δεν ήταν δίκαιο κατά τη γνώμη μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν συμπαγείς. Αξίζαμε τη νίκη».

Για το κατά πόσο η ομάδα ένιωσε ότι χρωστάει κάτι στην ΑΕΚ μετά το ματς του 1ου γύρου: «Δεν αξίζαμε ούτε να χάσουμε, αλλά ούτε και να κερδίσουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να είμαστε στη 2η θέση. Δώσαμε το 100%, με πνεύμα νικητή. Όταν παίζουμε έτσι, δεν μπορεί να μας κερδίσει κανένας».

Για το κατά πόσο ένιωσε ότι χρωστούσε και ο ίδιος κάτι στην ΑΕΚ, μετά τα όσα έγιναν πέρυσι: «Ακόμα έχω στο μυαλό μου εκείνο το ματς. Άλλο ματς σήμερα και πιο σημαντικό από το περσινό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις δύο νίκες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο, μετά από δέκα χρόνια: «Είναι φοβερό, γιατί πέρυσι δεν τα πήγαμε τόσο καλά εδώ».

Για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Για να πάρουμε το Κύπελλο, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά γιατί όχι; Και εμείς είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Για εμάς και τον κόσμο μας».