Μπερτόγλιο: «Μου αρέσει η ομάδα»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Φακούντο Μπερτόγλιο, αναφέρθηκε στη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ και τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε καλή άμυνα και έκανε πολύ καλή πίεση

Μπερτόγλιο: «Μου αρέσει η ομάδα»

Πολύ καλή απόδοση είναι ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Φακούντο Μπερτόγλιο, στο ματς με την ΑΕΚ και μετά το διπλό που πήρε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Παίξαμε καλή άμυνα σήμερα. Όλη η ομάδα έκανε πολύ καλή πίεση, ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 10-20 λεπτά, νιώθαμε καλά. Κάθε παίκτης βοηθάει τον συμπαίκτη του και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα.

Στην Τρίπολη χάσαμε αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πληρώσαμε δύο στατικές φάσεις και χάσαμε το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ιδέα σήμερα ήταν να κάνουμε πίεση ψηλά και υπολογίζαμε ότι θα βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα το ΟΑΚΑ, ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και μετά έχουμε μέσα τον Παναιτωλικό. Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί είναι δύσκολη ομάδα η ΑΕΚ. Θα έχουμε ψυχολογία μετά από αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Παίζω καλά γιατί με βοηθάει η ομάδα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, μιλάμε πολύ μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η φανέλα και αυτό είναι σημαντικό».