ΑΕΚ-Άρης 0-2: Μάντζιος: «Η ομάδα έχει νοοτροπία και χαρακτήρα»-vid

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και έστρεψε την προσοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ-Άρης 0-2: Μάντζιος: «Η ομάδα έχει νοοτροπία και χαρακτήρα»-vid

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Άκης Μάντζιος μετά το «διπλό» της ομάδας του στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ. Ένα «διπλό» που επαναφέρει τον Άρη στην 2η θέση της βαθμολογίας στη Super League.

ΑΕΚ - Άρης 0-2: Ξανά μόνος δεύτερος-vids

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε αρχικά: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, από τις πολλές που έχουμε κάνει αυτές τις 21 αγωνιστικές. Δεν θέλουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις, πληρώσαμε με τον Αστέρα ότι δεν το είχαμε τελειώσει νωρίτερα το ματς, θα μπορούσαμε και σήμερα να το κλειδώσουμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει νοοτροπία και χαρακτήρα. Παίζουμε για να κερδίζουμε, όχι για να μη χάσουμε. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι».

Όταν του μεταφέρθηκε πως έδειχνε εκνευρισμένος στον πάγκο, στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στο δεύτερο μισό, είπε: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες κλασικές ευκαιρίες είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός, γιατί άλλες φορές το πληρώσαμε.

Κάναμε, όμως μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι Κυπέλλου (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να ξεκουραστούμε».