Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0: Μασούρας: «Είχαμε όλο το “πακέτο” με τον ΟΦΗ»

Ο Γιώργος Μασούρας που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνύπαρξή του με τον Παπασταθόπουλο.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0: Μασούρας: «Είχαμε όλο το “πακέτο” με τον ΟΦΗ»

Ο Γιώργος Μασούρας από την πλευρά του τόνισε τα εξής: Πάντα όταν κερδίζει η ομάδα, είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις και παίρνουμε αυτοπεποίθηση για τα παιχνίδια που έρχονται. Πάντα για μία ομάδα όταν έχει βρει τον ρυθμό της, βρίσκει τα πατήματά της και σκοράρει ως ομάδα πιο εύκολα, είναι πολύ καλό και θετικό. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε όλο το πακέτο, ήμασταν σοβαροί, κατορθώσαμε να βάλουμε και τρία γκολ. Οπότε κρατάμε την πολύ καλή προσήλωση που είχαμε στο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ξαναβρίσκει τον εαυτό του, είπε: «Πάντα αγωνίζομαι για το καλύτερο και μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και από τους αγώνες για να δίνουμε το 100% για την ομάδα. Ευελπιστώ να βοηθήσω την ομάδα και στη συνέχεια».

Για την παρουσία του Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Εγώ τον γνωρίζω από την Εθνική ομάδα. Παρόλα αυτά εδώ στην ομάδα είναι κάτι διαφορετικό. Χαιρόμαστε πολύ που τον έχουμε κοντά μας. Πραγματικά έχουμε ήδη μάθει πολλά πράγματα από αυτό το παιδί με τις παραστάσεις που έχει από το εξωτερικό. Τον ρωτάμε για πράγματα που έχει ζήσει στην Ευρώπη. Ευχόμαστε να συνεχίσει να προσαρμόζεται τόσο εύκολα, ώστε να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του».