Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0: Κριτική παικτών: Τούρμπο τα άκρα της άμυνας και όλη η ομάδα!

Δεν υπήρχε παίκτης που να υστέρησε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ με 3-0.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0: Κριτική παικτών: Τούρμπο τα άκρα της άμυνας και όλη η ομάδα!

ΣΑ: Από τα πιο εύκολα... μεροκάματα έβγαλε ο Πορτογάλος γκολκίπερ στη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ακίνδυνος επιθετικά ο ΟΦΗ.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες πήρε ο Θανάσης από τα δεξιά, ήταν παρών σε πολλές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε ρόλο δημιουργού.

ΣΕΜΕΔΟ: Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Πορτογάλος, ο οποίος πέρασε ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα στον ενάμισι χρόνο που βρίσκεται στον Πειραιά.

ΜΠΑ: Ισχύει ό,τι και με τον Σεμέδο. Δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα από τους αντίπαλους επιθετικούς.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Τούρμπο - Όλεγκ! Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Μολδαβός, ο οποίος είναι... σφαίρα στα αριστερά και βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΕΜΒΙΛΑ: Πέτυχε ένα γκολ, το δεύτερο συνεχόμενό του στο πρωτάθλημα μετά από αυτό της Ριζούπολης. Σβηστά έπαιξε και ήταν για ακόμη μία φορά από τους καλύτερους.

ΚΑΜΑΡΑ: «Κατάπιε» τους αντίπαλους χαφ ο Αφρικανός. Ο Μαντί ήταν στους διακριθέντες με τις κάθετες πάσες - ξυράφι που έβγαζε και με τις πολλές βοήθειες που έδωσε επιθετικά και ανασταλτικά.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Έδωσε δύο ασίστ στα γκολ των Μασούρα και Εμβιλά, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την κλάση του. Είναι περιττά πλέον τα λόγια για τον Γάλλο.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έχει αρχίσει και παίρνει τα «πάνω» του ο διεθνής εξτρέμ. Δεν ήταν μόνο το γκολ του, αλλά η γενικότερη παρουσία του στο χορτάρι. Πολύ επικίνδυνος επιθετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Αντικαταστάθηκε στο 40’, αλλά έως τότε ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Έκανε άνω-κάτω την άμυνα του ΟΦΗ όποτε έπαιρνε την μπάλα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Σκόραρε και με τον ΟΦΗ! Μόνο στον Απόλλωνα και στον ΟΦΗ δεν είχε σκοράρει έως τώρα και σήμερα τα κατάφερε.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Έχασε ένα πέναλτι, αλλά ήταν ο δημιουργός του τρίτου γκολ. Αξιοσημείωτη η παρουσία του στο δεύτερο μέρος.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Κέρδισε το πέναλτι από τον Σελίμοβιτς και έδειξε για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα χαφ.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στο 64’, έκανε το ντεμπούτο του, αλλά δεν χρειάζεται να επέμβει, καθώς ο ΟΦΗ είχε παθητικό ρόλο.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που όλα είχαν κριθεί.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που τα πάντα είχαν τελειώσει.