Παράσχος: Χίλιες φορές να ήταν καλά ο Βιτλής κι ας χάναμε το ματς! (vid)

Ο Γιώργος Παράσχος στο φινάλε του αγώνα της Τούμπας προέταξε την υγεία του Βασίλη Βιτλή (που τραυματίστηκε) από τον βαθμό που πήρε ο Απόλλων Σμύρνης από τον ΠΑΟΚ με το 2-2.

Παράσχος: Χίλιες φορές να ήταν καλά ο Βιτλής κι ας χάναμε το ματς! (vid)

Σεκλετισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράχος στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Τούμπας.

Όχι γιατί ο πόντος από το 2-2 που πήρε η «Ελαφρά Ταξιαρχία», από τον ΠΑΟΚ, δεν του αρκούσε αλλά γιατί είχε την έγνοια του Βασίλη Βιτλή, που τραυματίστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης.

«Δυστυχώς φοβόμαστε τα χειρότερα, αυτός ο βαθμός που ήταν πολύ σημαντικός αλλά αμαυρώθηκε από τον τραυματισμό του παιδιού (σσ. Βιτλής). Χίλιες φορές να χάναμε το παιχνίδι αν ήταν το παιδί καλά! Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

«Να δηλώσουμε να παίζουμε συνεχώς εκτός έδρας!»

Παρά τον πόντο της ισοπαλίας είχε να επισημάνει την «πληγή» των στατικών φάσεων για την ομάδα του αλλά και το γεγονός ότι παίρνει αποτελέσματα μακριά από τη Ριζούπολη, όπου δεν κερδίζει, στο πρωτάθλημα, από τον πρώτο αγώνα της στην τρέχουσα σεζόν (04/10)

«Στα τελευταία παιχνίδια, παρότι είμαστε ψηλή ομάδα και δουλεύουμε σε αυτά, δεχόμαστε το ίδιο γκολ συνέχεια στα πέντε τελευταία ματς», επεσήμανε πριν υπογραμμίσει τα δύο «πρόσωπα» της ομάδας του με αρκετή δόση χιούμορ: «Ίσως είναι καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας, ίσως να πρέπει να δηλώσουμε μόνιμα να παίζουμε εκτός έδρας».