Γκαρσία: «Κάνουμε λάθη που πρέπει να αποφύγουμε»

Τα ατομικά λάθη οφείλονται για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία.

Γκαρσία: «Κάνουμε λάθη που πρέπει να αποφύγουμε»

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική της Super League 1 καθώς έμεινε στο 2-2.

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-2: Παλικαρίσιος βαθμός στην Τούμπα!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αν και άνοιξε το σκορ δέχτηκε δύο γκολ και λίγο πριν το φινάλε μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε με δηλώσεις του πως τα γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» προήλθαν από ατομικά λάθη των παικτών του.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως χωρίς να κάνουμε καλό πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε, χωρίς όμως την ίδια στιγμή να έχουμε απειληθεί κι όλας από τον αντίπαλο. Με το σκορ υπέρ μας θα έπρεπε να κοντρολάρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι καλύτερα να δείξουμε εμπειρία και ωριμότητα σαν ομάδα, δυστυχώς προδοθήκαμε για άλλη μια φορά από ένα ατομικό λάθος και ήρθε η ισοφάριση με το πέναλτι του Απόλλωνα. Οι αλλαγές μας έδωσαν ενέργεια και το κάτι διαφορετικό, ωστόσο φάνηκε πως μετά το 1-1 υπήρχε μια νευρικότητα στην ομάδα και δυστυχώς δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε επίσης αποφύγει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο επιθετικό κομμάτι το πιο βασικό είναι να κάνεις ευκαιρίες. Σήμερα κάναμε πολλές. Νομίζω κοντά στις 15 φάσεις. Ο αντίπαλος μας έκανε μόνο 2-3 φάσεις. Όλη η ομάδα θα πρέπει να αμύνεται καλύτερα, δεν είναι μόνο θέμα των αμυντικών ή του τερματοφύλακα. Δυστυχώς γίνονται λάθη που μπορούμε και πρέπει να αποφεύγουμε. Αυτά δημιουργούν ανασφάλεια στην ομάδα όταν συμβαίνουν. Τέτοια λάθη ατομικά όταν γίνονται είναι δύσκολο να μπορέσεις να τα βελτιώσεις μέσα από την προπόνηση».