Παναιτωλικός: Με Καρέλη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναιτωλικού για το σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Μέσα ο Νίκος Καρέλης. 

Παναιτωλικός: Με Καρέλη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Την προετοιμασία του για την αυριανή (8/2) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός. Παιχνίδι που θα ρίξει και την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Για την ομάδα του Αγρινίου είναι ένα κομβικό παιχνίδι ενόψει της δύσκολης συνέχειας και στόχος αποτελεί μόνο το θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνουν τα «καναρίνια» να αποφύγουν τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Τραϊανός Δέλλας γνωστοποίησε την αποστολή στην οποία βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, ο Νίκος Καρέλης. Ο έμπειρος φορ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και βασικός απέναντι στους Ηπειρώτες.

Στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Τζανακάκης, Βέργος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.