ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται ο ΠΑΟΚ και ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε φανέλα βασικού στον Τόμας Μουργκ ενώ δίνει «ανάσες» στον Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Με τις γνωστές απουσίες η ενδεκάδα των φιλοξενούμενων. 

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Τούμπα την Κυριακή (7/2, 15.00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» Πάμπλο Γκαρσία έδωσε φανέλα βασικού στον Τόμας Μουργκ για να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης ενώ δίνει «ανάσες» στον Αντρίογια Ζίφκοβιτς.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σβαμπ - Ελ Καντουρί, με τον Ουάρντα σε ρόλο επιτελικού και την τριπλέτα της επίθεσης να αποτελείται από τους Τζόλη, Μουργκ και στην κορυφή τον Κρμέντσικ.

Παρά τις απουσίες των Λισγάρα, Φατιό και Τσιλούλη, που έμειναν στην Αθήνα λόγω καρτών, ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τον Απόλλων Σμύρνης, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Απόλλωνα: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Κάλισιρ, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Ντάουντα.