Σύλλογος εργαζομένων ΕΠΟ εναντίον Κούγια: «Παιχνίδια εντυπώσεων»

«Δυστυχώς, αντί της ουσίας, από κάποιους προτιμώνται τα παιχνίδια των εντυπώσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τον Αλέξη Κούγια ο σύλλογος των εργαζομένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύλλογος εργαζομένων ΕΠΟ εναντίον Κούγια: «Παιχνίδια εντυπώσεων»

Η αναφορά του Αλέξη Κούγια στη Χαρά Κοντού και τον Μιχάλη Κουτσούρη -εργαζόμενοι στην ΕΠΟ- στις καταγγελίες του, προκάλεσαν την αντίδραση του συλλόγου των εργαζομένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του ΣΥΕΠΟ:

Με αφορμή το γεγονός ότι παράγοντας ΠΑΕ, συμπεριλαμβάνει σε δηλώσεις του οι οποίες αφορούν σε ζήτημα της ομάδας του, μεταξύ άλλων, μέλη του Συλλόγου μας, από τον ΣΥΕΠΟ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

"Για μια ακόμη φορά, εργαζόμενοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μπαίνουν στο στόχαστρο παραγόντων που προσπαθούν να προασπιστούν τα συμφέροντα των ομάδων τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις στις όποιες διαμάχες τους με την ΕΠΟ.

Ο ΣΥΕΠΟ ουδέποτε πήρε θέση και δεν θα το πράξει και τώρα σε οιουδήποτε είδους αντεγκλήσεις. Δεν είναι δουλειά μας και γι αυτό υπάρχουν τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα και η Δικαιοσύνη. Επίσης, ούτε και οι συχνές ανακοινώσεις περιλαμβάνονται στις επιλογές μας.

Ωστόσο, είμαστε ξεκάθαροι σε τούτο:

Καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους την απόπειρα εμπλοκής εργαζομένων στην Ομοσπονδία, στα παιχνίδια και τις θεωρίες συνομωσίας, ανθρώπων που επιθυμούν να αποδείξουν το δίκιο τους και να διεκδικήσουν οφέλη σε οποιαδήποτε υπόθεση αφορά στις Ποδοσφαιρικές εταιρίες τους.

Ουδείς μπορεί, άνευ λόγου και αιτίας, στον βωμό της αναζήτησης μιας σαθρής επιχειρηματολογίας, να κατηγορεί ανθρώπους που απλώς κάνουν τη δουλειά τους. Ανθρώπους που έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια την επαγγελματική τους συνέπεια και ευσυνειδησία, όπως οι συνάδελφοι Χαρά Κοντού και Μιχάλης Κουτσούρης (τον κο Κουτσούκη ακόμη δεν τον έχουμε γνωρίσει…).

Δυστυχώς, αντί της ουσίας, από κάποιους προτιμώνται τα παιχνίδια των εντυπώσεων. Δικαίωμά τους να πράττουν όπως νομίζουν. Ας αφήσουν έξω όμως από αυτά τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας.

Ως εργαζόμενοι, παραμένουμε προσηλωμένοι στην εργασία μας, στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα, το ποδόσφαιρο και ολόκληρος ο Κόσμος, δεν εμπλεκόμαστε σε κανενός είδους διαμάχες τρίτων με την Ομοσπονδία και δουλεύουμε εφαρμόζοντας τους Κανονισμούς και τους Νόμους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν ανεχόμαστε μομφές κατά υπαλλήλων! Αν κάποιος έχει στοιχεία για εργαζόμενους στην Ομοσπονδία, να τα παρουσιάσει. Αλλιώς ας σωπάσει και ας επιλέξει άλλους δρόμους για να βρει το δίκιο που πιστεύει ότι έχει.