Παπασταθόπουλος: Ντεμπούτο με ΟΦΗ και (πιθανότατα) βασικός με Παναθηναϊκό λόγω PSV!

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Παπασταθόπουλο το απόγευμα της Κυριακής (7/2, 17.15) με τον ΟΦΗ, να παίξει λίγο παραπάνω με τον Άρη (10/2) και μετά βασικός στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (14/2) λόγω Αϊντχόφεν.

Παπασταθόπουλος: Ντεμπούτο με ΟΦΗ και (πιθανότατα) βασικός με Παναθηναϊκό λόγω PSV!

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο... Η Αϊντχόφεν σε 10 μέρες θα πατήσει στο χορτάρι του Καραϊσκάκη και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να βάλει το συντομότερο δυνατόν τον Παπασταθόπουλο στο κλίμα της ομάδας. Κυρίως να του δώσει λεπτά συμμετοχής για να αρχίσει να αποκτάει αγωνιστικό ρυθμό.

Δεν θα είναι εύκολο μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας να είναι σε... φουλ κατάσταση. Ωστόσο, επιβάλλεται να πάρει άμεσα χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε σε 10 μέρες απέναντι στην PSV να είναι σε θέση να σταθεί στο πλευρό του Μπα.

Ο Παπασταθόπουλος αναμένεται το απόγευμα της Κυριακής (7/2, 17.15) να πάρει μερικά λεπτά στα πόδια του στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι φυσικά.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς σκοπεύει να του δώσει χρόνο και στο ματς με τον Άρη (10/2), αλλά παίρνοντας ως δεδομένο ότι ακόμα δεν βρίσκεται στο 100%, το πιθανότερο είναι να μην τον δούμε βασικό στο Κύπελλο. Αυτά όμως μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την εικόνα που θα παρουσιάσει στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη. Και για τον ΟΦΗ δεν ήταν να βρεθεί στην αποστολή, αλλά τα κατάφερε! Με τα έως τώρα στοιχεία που υπάρχουν, ωστόσο, δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Προς το παρόν, το πλάνο από πλευράς Μαρτίνς για τον Σωκράτη φέρεται να είναι το εξής: Βασικός με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (14/2), έτσι ώστε να έχει ένα «γεμάτο» παιχνίδι λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με την Αϊντχόφεν. Οι μέρες περνούν και πρέπει ο Παπασταθόπουλος να καλύψει το χαμένο έδαφος γιατί στον πρώτο αγώνα με τους Ολλανδούς δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή... Μόνο εκείνος και ο Μπα έχουν απομείνει ως κλασικοί στόπερ, μετά την αποβολή του Σεμέδο στο τελευταίο ματς των ομίλων με την Πόρτο και τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου.