Κούγιας: «Ο αγώνας θα επαναληφθεί» (pic)

Με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας επεσήμανε πως ο αγώνας με αντίπαλο τη Λαμία θα επαναληφθεί και εξηγεί τους λόγους.

Κούγιας: «Ο αγώνας θα επαναληφθεί» (pic)

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι σε όσα κατάπτυστα σήμερα συνέβησαν συμμετέχει και ο πρόεδρος της SuperLeague 1, κ. Μπουτσικάρης και είμαι βέβαιος ότι έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης.

Η μη έναρξη και όχι η διακοπή του αγώνα δεν έγινε βάσει του άρθρου 18 του ΚΑΠ, αλλά όπως ρητά αναφέρεται στο φύλλο αγώνα βάσει του άρθρου 17 παρ.2 του ΚΑΠ, το οποίο όμως κακώς εφάρμοσε ο διαιτητής.

AEΛ - Λαμία: Τι αναφέρει ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα

Και για αυτό ο αγώνας θα επαναληφθεί.

Ο κ. Κουτσιαύτης τον οποίο σεβόμαστε και τον οποίο οδήγησαν σε λάθος απόφαση αυτοί που του τηλεφωνούσαν συνεχώς, έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 18 του ΚΑΠ και να επιτρέψει να αρχίσει και να ολοκληρωθεί ο αγώνας και εφόσον η Λαμία ήθελε να κάνει ένσταση, τότε μόνο θα κρινόταν από τον Αθλητικό Δικαστή της SuperLeague 1, εάν είναι παράνομη η σύννομη η κατάπτυστη απόφαση της ΕΙΜ και να δικαιώσει την Λαμία κατακυρώνοντας τον αγώνα με 0-3 εις βάρος της ΑΕΛ και με αφαίρεση 3 βαθμών.

Λαμία - ΑΕΛ: Η στιγμή της αποχώρησης των «βυσσινί» (vid)

Περιμένουμε από τον κ. Μπουτσικάρη άμεση διόρθωση της ανακοινώσεως του.

Δριμεία επίθεση Κούγια σε ΕΠΟ- Η επίσημη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το ίδιο το φύλλο αγώνος που διαψεύδει τον κ. Μπουτσικάρη και καταστρέφει όλα τα βρώμικα σχέδια όλων αυτών που διέσυραν άλλη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς».

ΕΠΟ: «Είχαμε ενημερώσει για τα δελτία της ΑΕΛ»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας