Το πλάνο διαχείρισης του Μαρτίνς με ΟΦΗ και Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (7/2, 17.15), αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Πώς έχει στο μυαλό του το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Το πλάνο διαχείρισης του Μαρτίνς με ΟΦΗ και Άρη

ΟΦΗ, Άρης, Παναθηναϊκός και Αϊντχόφεν... Τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 10 ημερών για τον Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση, μία... σπαζοκεφαλιά από πλευράς Μαρτίνς για το πώς θα διαχειριστεί το υλικό του, έτσι ώστε να πάει με όσο το δυνατόν πιο φρέσκια την «καλή» ενδεκάδα απέναντι στους Ολλανδούς στις 18 Φεβρουαρίου.

Σε πρώτη φάση, οι Πειραιώτες φιλοξενούν το απόγευμα της Κυριακής (7/2, 17.15) τους Κρητικούς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Ωστόσο, με τα λίγα πράγματα που «έδειξε» ότι δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει πολλές αλλαγές κόντρα στον ΟΦΗ, μολονότι φαινομενικά είναι το πιο εύκολο παιχνίδι από την τετράδα του 10ημέρου.

Βέβαια, θα τα δούμε όλα αυτά δύο ώρες πριν από τη σέντρα, καθώς μπορεί να έχει στο μυαλό του πολλές αλλαγές ο Μαρτίνς, αλλά τεχνηέντως να μην φανέρωσε καμία σκέψη του στις προπονήσεις του Ρέντη.

Ο κόουτς των Πειραιωτών έκανε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Φάνηκε να δείχνει μία τάση ως προς το να δώσει ανάσες σε κάποιον από τους χαφ. Στην Ριζούπολη δεν ξεκίνησε ο Εμβιλά, στο μεσοβδόμαδο ματς με τον Παναιτωλικό ήταν εκτός ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης από το αρχικό σχήμα.

Η δε τετράδα της άμυνας, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. δύσκολα θα «σπάσει». Ο Ελ Αραμπί μετά από δύο «ρεπό» που πήρε με Απόλλωνα και Παναιτωλικό, αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα. Στην τριάδα που θα τον πλαισιώνει σίγουρα θα είναι ο Μπρούμα και μετά «παίζονται» δύο θέσεις ανάμεσα σε Φορτούνη, Βαλμπουενά, Μασούρα και Βρουσάι.

Με τον Άρη αναμένεται να παίξει βασικός ο Λαλά, έχοντας πάρει φυσικά χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ. Ο Χολέμπας ίσως δώσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ. Επίσης, όποιος από τους χαφ δεν ξεκινήσει με τους Κρητικούς, θα πάρει φανέλα βασικού την Τετάρτη (10/2, 21.30). Κάπως θα κοιτάξει να «χωρέσει» και τον Τιάγκο Σίλβα. Δεν γίνεται ο Μαρτίνς να πάει με 12-13 παίκτες για να βγάλουν το προσεχές 10ήμερο.