Ολυμπιακός: Ντεμπούτο για Λαλά και Παπασταθόπουλο με ΟΦΗ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κένι Λαλά θα κάνουν ντεμπούτο στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη (7/2, 17.15), καθώς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός ο Χολέμπας.

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο για Λαλά και Παπασταθόπουλο με ΟΦΗ

Τελικά τα κατάφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ την Κυριακή (7/2, 17.15) στο Καραϊσκάκη.

Ο 32χρονος αμυντικός δούλεψε πολύ το τελευταίο διάστημα για να καταφέρει να βρεθεί σε έναν βαθμό ετοιμότητας, ώστε να μπορέσει ο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιήσει έστω στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Κρητικούς.

Ακόμα δεν είναι στο 100%, αλλά ο Μαρτίνς θέλει να του δώσει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, καθώς το πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν δεν αργεί. Σε 12 μέρες ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τους Ολλανδούς και ο Παπασταθόπουλος προορίζεται για να παίξει δίπλα στον Ουσεϊνού Μπα.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή είναι και ο Κένι Λαλά, όπως αναμενόταν. Ο Γάλλος είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και εναντίον του ΟΦΗ θα κάνει ντεμπούτο.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Χοσέ Χολέμπας για προληπτικούς λόγους (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο) και φυσικά ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.