Τιάγκο Σίλβα: «Δεν έχω δείξει ακόμα τι μπορώ να κάνω» (vid)

Ο Τιάγκο Σίλβα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στον αγώνα με τον ΟΦΗ αλλά και στους προσωπικούς του στόχους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τιάγκο Σίλβα: «Δεν έχω δείξει ακόμα τι μπορώ να κάνω» (vid)

Τον ΟΦΗ φιλοξενεί την Κυριακή (7/2, 17:15) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Με αφορμή το παιχνίδι ο Τιάγκο Σίλβα παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Κρητικοί είναι αρκετά ανταγωνιστικοί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει με τους «ερυθρόλευκους» σημειώνοντας πως θέλει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να δείξει τι αξίζει.

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε όπως πάντα με τη νοοτροπία του νικητή και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους τρεις βαθμούς».

Για τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Άρη: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί όμως ο Άρης είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός γι' αυτό πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τους στόχους του: «Στόχος μου όπως και της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχω δείξει τι μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω αγωνιστεί αρκετά. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να δείξω την αξία μου».