ΟΦΗ: Μέσα ο Μαρινάκης, εκτός ο Τσιλιανίδης για Ολυμπιακό

Ο Νίκος Μαρινάκης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (7/2,17.00). Εκτός έμεινε ο Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Μέσα ο Μαρινάκης, εκτός ο Τσιλιανίδης για Ολυμπιακό

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το Σάββατο (6/2) την προετοιμασία του για τον αυριανό (7/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο κόουτς των «ασπρόμαυρων», Γιώργος Σίμος είδε να επιστρέφει στην αποστολή μετά από τέσσερις μήνες, τον Νίκο Μαρινάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντε Γκούσμαν ενώ «σεφτέ» κάνει και ο Μίγγος.

Από την άλλη πλευρά, ο Τσιλιανίδης που έχει υποστεί κάκωση έσω μηνίσκου και μερική ρήξη υμενίτιδας, παρέμεινε στο Ηράκλειο, μη μπορώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή των Κρητικών για τον αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους», η οποία αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Γιαννούλη, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέση, Μίγγο και Σουρνάκη.