Μαρτίνς: «Στόχος του Ολυμπιακού η κατάκτηση όλων των τροπαίων» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Άρη αλλά και στους στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας. 

Μαρτίνς: «Στόχος του Ολυμπιακού η κατάκτηση όλων των τροπαίων» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς που σχολίασε μεταξύ άλλων την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου η οποία έβαλε τον Άρη στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση όλων των τροπαίων που διεκδικεί και πως θα εμφανιστεί με σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλες τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Δεν θα υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αντιμετώπιση για τα παιχνίδια αυτά. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει σε όλες τις διοργανώσεις με στόχο να κερδίζει. Έχουμε φυσικά πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η πορεία στην Ευρώπη, όμως και το Κύπελλο είναι κάτι που μας ενδιαφέρει. Γνωρίζουμε όλοι πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη και πάντα στόχο του έχει την κατάκτηση των τροπαίων που διεκδικεί. Θα αντιμετωπίσουμε τις αναμετρήσεις με σοβαρότητα και θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να είμαστε καλοί».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας