ΠΑΟΚ: Έμφαση στην επιθετική τακτική

Την προετοιμασία του για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης (7/2, 15:00) ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Έμφαση στην επιθετική τακτική

Την προετοιμασία του για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.

Κλήρωση Κυπέλλου: Ολυμπιακός - Άρης στα προημιτελικά / Τα τέσσερα ζευγάρια

Οι «ασπρόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού εκτός από τον γνωστό απόντα Ενέα Μιχάι που συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Απών από την προπόνηση ήταν και ο Νίκα Νινούα εξαιτίας μίας ίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Την ώρα που ο Δικέφαλος μάθαινε τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του Κυπέλλου, το ποδοσφαιρικό τμήμα δούλευε για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Αρχικά άπαντες πέρασαν από τεστ για τον Covid 19, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα περιελάμβανε την απαραίτητη προθέρμανση με δρομικές ασκήσεις, συναρμογή και rondo. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα, το άλλο δούλευε με τους προπονητές πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, τη μετάβαση από την άμυνα και την κυκλοφορία της μπάλας. Ακολούθησε δίτερμα, ενώ στο φινάλε οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Νίκα Νινούα ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε σπίτι. Το Σάββατο (06.02) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».