Επίσημο: Ο Εντινγκά στον Παναιτωλικό!

Ο διεθνής Κονγκολέζος μέσος, Ντελβίν Εντινγκά είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού. Ο 32χρονος μέσος γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Ολυμπιακό υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν. Είχε κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα κόντρα στον Παναιτωλικό!

Επίσημο: Ο Εντινγκά στον Παναιτωλικό!

Παίκτης του Παναιτωλικού ο Ντελβίν Εντινγκά.

«Ο Ντελβίν Εντινγκά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2021 με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου. Ο Γάλλος μέσος ήρθε στη χώρα μας χθες, υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ομάδα μας.

Έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μονακό, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ και σε 49 αγώνες της Εθνικής ομάδας του Κογκό.

Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 88» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια. Έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα και θέλω να συμβάλω κι εγώ να πετύχει τους στόχους της».

Ο Εντινγκά ήταν στον Ολυμπιακό τη διετία 2013-15 και το εντυπωσιακό είναι πως είχε κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, σε έναν αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό!

Την ομάδα που τώρα τον απέκτησε και ο Αφρικανός άσος επέστρεψε στη χώρα μας, 5,5 χρόνια μετά!

Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό το Σεπτέμβριο του 2013 είχε τραυματιστεί ο Πάουλο Μασάντο και είχε περάσει ως αλλαγή ο Εντινγκά!