ΟΦΗ: Με Μαρινάκη η προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού – Νοκ άουτ ο Τσιλιανίδης

Ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκε κανονικά ύστερα από καιρό. Αύριο (6/2) ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Νοκ άουτ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

ΟΦΗ: Με Μαρινάκη η προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού – Νοκ άουτ ο Τσιλιανίδης

Ο Νίκος Μαρινάκης είναι η ευχάριστη είδηση της ημέρας στον ΟΦΗ. Ο ακραίος αμυντικός προπονήθηκε σήμερα (5/2). Η προετοιμασία των Κρητικών για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται αύριο (6/2) το πρωί και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης απέφυγε τα χειρότερα αλλά θα μείνει σίγουρα δυο εβδομάδες εκτός!

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

«Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2) η προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (7/2) με τον Ολυμπιακό.

Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Jonathan De Guzman.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία υψηλής ευκρίνειας, από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί κάκωση του έσω μηνίσκου με μερική ρήξη και υμενίτιδα στην περιοχή. Το μόσχευμα του χιαστού είναι άριστο και δε βρέθηκαν βλάβες στον χόνδρο. Του έγινε ήδη έκχυση PRP και θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά, με θεραπεία που θα αρχίσει τη Δευτέρα (8/2) και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Απόστολος Γιάννου, λόγω γαστρεντερίτιδας. Θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Adil Nabi, ενώ οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σε δυο γκρουπ προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (4/2) ματς με τον Βόλο, έκαναν αποθεραπεία.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και φυσικής κατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (6/2), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».