Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Λιάβας (pic)

Ο Γιώργος Λιάβας χειρουργήθηκε σήμερα (5/2) και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο νεαρός αμυντικός του Παναιτωλικού υποβλήθηκε σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού.

Παναιτωλικός: Χειρουργήθηκε ο Λιάβας (pic)

Ο Γιώργος Λιάβας πέρασε σήμερα (5/2) την πόρτα του χειρουργείου. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού υποβλήθηκε σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 19χρονος αμυντικός, Γιώργος Λιάβας, ο μεγάλος άτυχος του Παναιτωλικού υποβλήθηκε σε επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και ξεκίνησε η πορεία της αποθεραπείας του

Ο 19χρονος αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου, τραυματίστηκε πρόσφατα στον πρόσθιο χιαστό, σε ανύποπτη στιγμή του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Αρχικά φάνηκε πως απέφυγε τον κίνδυνο αλλά υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις που έδειξαν πως είχε πειραχτεί ο χιαστός και έτσι σήμερα (5/2) υποβλήθηκε στην επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Φυσικά ο 19χρονος αμυντικός της ομάδας του Παναιτωλικού δεν υπολογίζεται για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε μια χρονιά όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους και σίγουρα η απουσία του είναι σημαντική για τον Τραϊανό Δέλλα.