Οι Πορτογάλοι για Πασιένσια και Ολυμπιακό

Σενάριο από την Ιβηρική μπλέκει τους Πειραιώτες με τον πρώην επιθετικό τους που ανήκει στην Πόρτο.

Οι Πορτογάλοι για Πασιένσια και Ολυμπιακό

Το όνομα του Γκονσάλο Πασιένσια «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει απασχολήσει την αγγλική ομάδα, αλλά φαίνεται πως πρόκειται για μία περίπτωση που δεν είναι καθόλου εύκολη. Στο «κόλπο» για τον Πασιένσια έχουν μπει κι άλλες ομάδες και μάλιστα η «A Bola» έβαλε και τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα οι Ίβηρες ανέφεραν στο ρεπορτάζ τους πως οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με τον Πασιένσια προκειμένου να τον εντάξουν και πάλι στο ρόστερ τους.

Βέβαια, μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν κι άλλες ομάδες όπως η Ντιναμό Κιέβου, η Εϊμπάρ, η Μπράγκα, η Βιτόρια Γκιμαράες και η Μπέτις. Ακόμα και τη Σεβίλλη μπλέκουν στην ιστορία με τον Πασιένσια και γίνεται κατανοητό ότι δεν είναι απλή υπόθεση.

Ο Πασιένσια είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-2017, αλλά στη συνέχεια έφυγε από την ομάδα λόγω προβλήματος υγείας. Για τον Πορτογάλο επιθετικό που έκανε μόλις μία συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού ακούγονταν τα καλύτερα λόγια όσο βρισκόταν στην ομάδα του Πειραιά.