Στην Ιαπωνία θα βλέπουν ΠΑΟΚ λόγω Σίζνι Καγκάβα

Η παρουσία του Σίζνι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ, κινητοποίησε τους συμπατριώτες του Ιάπωνα άσου. Μάλιστα τηλεοπτικός σταθμός ήρθε σε συμφωνία για να μεταδίδει ζωντανά τα ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στην Ιαπωνία θα βλέπουν ΠΑΟΚ λόγω Σίζνι Καγκάβα

Το DAZN ήρθε σε συμφωνία για τη μετάδοση των αγώνων του ΠΑΟΚ στην Ιαπωνία.

Η μεταγραφή του Σίζνι Καγκάβα στον ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην πατρίδα του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός DAZN ήρθε σε συμφωνία, για τη μετάδοση των αγώνων της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Καγκάβα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα του και οι συμπατριώτες του δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της καριέρας του, στο εξωτερικό. Έτσι η μετακίνησή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, οδήγησε το DAZN στην απόφαση να κλείσει τα ματς της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, έτσι ώστε να μεταδίδονται μέσω διαδικτύου σε live streaming.

Ο Καγκάβα έκανε ντεμπούτο στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη στο Αλκαζάρ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης για τον Ιάπωνα:

«Νομίζω ότι όλοι τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Ξέρουμε ότι δουλεύει σκληρά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικού ρυθμού αλλά η ποιότητα του είναι αδιαμφισβήτητη. Εξαρτάται από τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή αν θα καταφέρει να κερδίσει τη φανέλα βασικού».