Οριστικά στην Ρασίνγκ ο Λοβέρα, «πετάει» για Αργεντινή

Ο Μάξι Λοβέρα θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Ρασίνγκ Κλουμπ έως τα Χριστούγεννα με τη μορφή δανεισμού. Την Παρασκευή (5/2) αναχωρεί για Αργεντινή.

Οριστικά στην Ρασίνγκ ο Λοβέρα, «πετάει» για Αργεντινή

Μόνο ο Λοβέρα είχε απομείνει στον Ρέντη από τους παίκτες που δεν υπολόγιζε ο Μαρτίνς. Τα τυπικά απέμεναν για την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ρασίνγκ και οι πληροφορίες αναφέρουν πλέον ότι ο Αργεντινός θα αναχωρήσει την Παρασκευή (5/2) για την πατρίδα του, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιό του.

Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρασίνγκ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Αν πείσει τους Αργεντίνους, τότε με 5 εκατομμύρια ευρώ μπορούν να αποκτήσουν το 70% των δικαιωμάτων του. Μάλιστα, η Ρασίνγκ θα πληρώσει και γύρω στα 600 χιλιάρικα ως «ενοίκιο» στους Πειραιώτες.

Έως τότε όμως έχουμε πολύ καιρό. Το θέμα είναι ότι λύθηκε για τον Ολυμπιακό και το συγκεκριμένο ζήτημα που απασχολούσε τους Πειραιώτες από τα Χριστούγεννα.

Όσο για την Λέγκια που είχε κάνει δυναμικό «μπάσιμο»; Προσπαθεί τώρα να αποκτήσει τον Καμίλ Γκροσίτσκι από την Γουέστ Μπρομ, ο οποίος είχε προταθεί στον Ολυμπιακό.